Welke bedrijfswagen moeten professionals in de bouwsector kiezen?

Renault Trucks biedt de gamma's Renault Trucks Master en Renault Trucks Trafic aan, zodat u de perfecte lichte bedrijfswagen kunt vinden. 11 verschillende modellen en meer dan 300 configuraties zijn beschikbaar! De expertise van Renault Trucks zorgt voor een ervaring op maat.

 

Lichte bedrijfsvoertuigen voor toepassingen in de bouwsector

Of u nu timmerman, meubelmaker of elektricien bent, uw voertuig is een mobiele werkplaats en u moet het gereedschap van uw vak kunnen vervoeren en ter plaatse bij uw klant een mobiel kantoor kunnen inrichten. Dankzij ons flexibele aanbod hebt u de keuze uit acht lengte- en vijf hoogteopties voor een Renault Trucks Master of Renault Trucks Trafic bestelwagen met dagcabine of crew cabine. Dit biedt tot 22 kubieke meter laadvermogen.

Om het vervoer van lange ladingen te vergemakkelijken, is de Renault Trucks Trafic ook verkrijgbaar met een luik onder de zitbank dat u een laadlengte tot 4,15 meter biedt. Er zijn ook dakrails beschikbaar om de opbergruimte te optimaliseren. U kunt gaan staan in de laadruimte van alle Renault Trucks Master bestelwagens en zelfs in Renault Trucks Trafic, als u kiest voor de uitvoering met hoog dak (H2). Renault Trucks Trafic kan aan uw toepassing worden aangepast! Richt zijn interieur in volgens uw activiteit: bank met opbergvakken en interieurladderdrager zodat er voor alles een plaats is.

De laadruimte aan de binnenkant kan volledig met houten panelen worden bekleed, waardoor elegante en afwasbare oppervlakken ontstaan, met wanden en tussenschotten die zijn ontworpen voor optimale laadmogelijkheden. Achteraan is er een stopcontact met 12 volt en een ledlamp om uw activiteiten te vergemakkelijken en veiliger te maken.

Als uw activiteit het vervoer van meerdere personen omvat, zijn de Renault Trucks Master en Renault Trucks Trafic beide verkrijgbaar met een crew cabine die plaats biedt aan zes personen in de Trafic en zeven in de Master.

 

Bedrijfswagen voor professionals in de bouwsector: gemakkelijke toegang voor rijden in de stad

Als u metselaar of timmerman bent, moet u zich soms buiten de stad verplaatsen, over wegen of naar moeilijk toegankelijke plaatsen, terwijl u zware ladingen vervoert. U hebt een lichte bedrijfswagen nodig met een optimaal laadvermogen en rijeigenschappen. De beschikbare versies met achterwielaandrijving voor bestelwagens en chassis-cabines beantwoorden aan uw behoeften.

De Renault Trucks Master is beschikbaar in de versies met voorwielaandrijving en achterwielaandrijving:

  • De versie met voorwielaandrijving biedt rijplezier en brandstofefficiëntie.

  • de versie met achterwielaandrijving biedt u een groter laadvermogen

  • De versie met dubbele achterwielaandrijving biedt de beste besturing op moeilijk terrein

Met de Renault Trucks Master kunt u op het terrein rijden met maximaal 1200 kilo laadvermogen.

 

Onze prioriteit: tot uw dienst staan

De experts van Renault Trucks kennen uw toepassingen en beperkingen. Zij bieden u diensten aan die zijn aangepast aan professionals. Onze servicecontracten houden rekening met uw behoeften, zodat u zich op uw activiteiten kunt concentreren.

De expertise van Renault Trucks biedt ook 2 jaar garantie op onderdelen en arbeidsloon. Ontdek onze financierings- en verzekeringsoplossingen met Renault Trucks Financial Services. Een all-in-one formule om met een gerust hart te werken: flexibele oplossingen op maat, vaste maandelijkse kosten, onderhoudscontract en financiering aangepast aan uw voertuig. Dankzij 24/7 bijstand hoeft u nooit stil te staan in uw activiteit. Een van de sterke punten van Renault Trucks is ons solide netwerk van 1400 servicepunten in heel Europa. Wij bieden verlengde openingstijden om uw activiteit te ondersteunen en een beschikbaarheid van onderdelen van 96%. Profiteer van onze experts, waar u zich ook bevindt, met een snelle en efficiënte service.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om het perfecte lichte bedrijfsvoertuig voor u te configureren.