Alleen in ons netwerk: De Renault Trucks Master Red Edition

Ontdek de Master Red Edition van Renault Trucks, exclusief bij Renault Trucks. Hij is ontworpen door professionals voor professionals en standaard uitgerust met tal van voorzieningen voor nog meer comfort, efficiëntie en veiligheid.

Klaar om te werken!

Enkele en dubbele bestelwagencabine, enkel en dubbel chassis, platformcabine, alle profielen zijn afgestemd op de behoeften van uw activiteit. Welk model Renault Trucks Master u ook kiest, profiteer van de nieuwe krachtige en zuinigere twin-turbo-motoren (van 110 tot 180 pk) en van de optie met elektrische motor.

UITSTEKEND LAADVERMOGEN EN VOLUME

Een laadvolume van 5 tot 17 m3, grote achter- en zijopeningen waardoor omvangrijke voorwerpen gemakkelijk kunnen worden geladen, één van de beste laadvermogens op de markt: de Renault Trucks Master is het ideale voertuig om aan de behoeften van de meest veeleisende activiteiten te voldoen.

VERSIE L4 H3 ACHTERWIEL AANGEDREVEN: met een laadvermogen van 17 m3, een nuttige lengte van 4.383 mm en een nuttige hoogte van 2.048 mm.

KLAAR VOOR OPBOUW VOOR ALLE ACTIVITEITEN

De Renault Trucks Master heeft een modulaire structuur, een afneembare dwarsbalk achteraan en specifieke uitrustingen om het opbouwen te vergemakkelijken. Met een van de grootste voertuiglengtegamma's op de markt beantwoordt hij aan alle behoeften van de activiteiten.

VOORBEREIDING EN UITRUSTING om de plaatsing en integratie van de carrosserie te vergemakkelijken.

MODULAIRE CHASSIS STRUCTUUR voor een snellere carrosserie montage.